نام سرور (Nameserver) چیست و چگونه آن را تغییر دهیم؟

وردپرس

 

نام سرورها (Nameservers ) به کاربران شما کمک می کنند زیاد برای به یاد آوردن اعدادی که آدرس IP شما را شکل می دهند، تلاش نکنند. نام سرور می توانند برای به یاد آوردن و نشان کردن سایت شما، از نام های دامنه بهتری استفاده کنند. اگرچه درک هدف نام سرورها (Nameservers ) نسبتاً آسان است، اما عاقلانه تر این است که با اصول تغییر آن ها آشنا شوید تا در صورت نیاز راحت تر بتوانید با آن ها کار کنید.

در این مقاله ، توضیح خواهیم داد نام سرورها چه هستند و چه کاری انجام می دهند. همچنین در مورد این بحث خواهیم کرد که چرا مهم است که آنها همیشه آپدیت بوده و در جریان هاستینگ شما باشند.

بیایید شروع کنیم!

نام سرور (Nameserver ) چیست (و چگونه کار می کند)؟

به طور خلاصه، نام سرورها بخشی از سیستم نام دامنه (DNS) هستند و به مرورگر شما کمک می کنند تا نام دامنه ها را به آدرس های IP ارجاع دهد. DNS یک پایگاه داده بزرگ شامل اطلاعات مربوط به نام دامنه ها و آدرس IP مربوط به آن ها است. نام سرورها از این سوابق DNS برای ارجاع نام هایی که ما با آنها آشنا هستیم به اعداد قابل استفاده مرورگر استفاده می کنند.

Nameservers use these DNS records to resolve the names we are familiar with into numbers the browser can use.

به عنوان مثال ، وقتی از یک وبسایت بازدید می کنید، معمولاً یک URL مثل google.com یا facebook.com وارد می کنید. با این حال ، آدرس های IP مرتبط با هر یک از این سایت ها چیزی شبیه این است: 189.60.333.253

بدون نام سرورها، برای دیدن هر سایتی که لازم داشتید، باید اعدادی از این دست را به خاطر بسپارید. اگرچه ممکن است برای دسترسی به وب سایت ها به جای اعداد به نام ها وابسته باشیم، اما مرورگرها هنوز به راهی نیاز دارند که آدرس های IP این نام ها را درک کنند.

بنابراین ، اگر elegantthemes.com را در مرورگر خود تایپ کنید، رایانه شما با نام سرورهای مربوط به دامنه ما ارتباط برقرار می کند و آدرس IP سایت ما را می خواهد. سپس، مرورگر شما درخواستی آدرس برگشتی را می دهد.

در صورت تمایل، می توانید به راحتی بررسی کنید که از چه نام سرورهایی در حال حاضر استفاده می کنید. یکی از راه های انجام این کار استفاده از ابزار جستجوی شرکت اینترنتی نام ها و اعداد اختصاصی (ICANN) است:

همچنین می توانید نام سرورهای خود را از طریق اکانت هاستینگ خود پیدا کنید. این روند بسته به شرکت ارائه دهنده خدمات شما کمی متفاوت خواهد بود. با این حال به طور کلی اطلاعات نام سرور را در بخش دامنه (Domains ) های حساب کاربری خود پیدا خواهید کرد.

آدرس خاصی را که می خواهید نام سرورهای آن را مشاهده کنید، انتخاب کرده و به دنبال Manage Nameservers یا تنظیمات مشابه آن بگردید:

اگر در یافتن نام سرورهای خود مشکلی داشتید، اسناد یا تیم پشتیبانی هاست شما می تواند کمکتان کند.

چرا ممکن است بخواهید نام سرورهای خود را تغییر دهید

بیشتر اوقات، احتمالاً اصلا در مورد نام سرورهای خود فکر هم نمی کنید. با این حال، چندین کار در رابطه با مدیریت وب سایت شما وجود دارد که ممکن است باعث شود شما (یا یک ابزار واسطه) نیاز پیدا داشته باشید در نام سرورها تغییراتی ایجاد کنید.

به عنوان مثال ، Google Search Console از نام سرورها برای تأیید دامنه شما استفاده می کند. در صورت ایجاد آدرس ایمیل برای کسب و کار برندسازی شده ، ممکن است لازم باشد رکوردهای Google MX را تنظیم کنید.

با این حال ، فقط سه حالت وجود دارد که مجبور شوید تمام نام سرورهای خود را کامل تغییر دهید:

  • شما دامنه خود را در شرکتی جدید ثبت کردید.
  • شما در حال انتقال سایت خود به یک شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ جدید هستید.
  • می خواهید نام سرورهای خود را دستی تنظیم کنید.

در دو حالت اول ، باید نام سرورهای خود را تغییر دهید تا به آدرس سایت درست اشاره کنند. در غیر این صورت، کاربرانی که دامنه شما را در مرورگرهای خود وارد می کنند به سایت شما هدایت نخواهند شد؛ چون مرورگرهای آنها نمی تواند نام دامنه را به آدرس IP صحیح ارجاع دهد.

نام سرورهای سفارشی یا دستی به جای هاست با دامنه شما مرتبط هستند. استفاده از آنها روند تغییر شرکت ارائه دهنده خدمات هاست را ساده می کند.

اگر از یک سرور اختصاصی یا سرور خصوصی مجازی (VPS) برای هاست سایت خود استفاده می کنید، ممکن است نیاز باشد که نام سرورهای سفارشی ایجاد کنید. این نوع نام سرورها، برای نمایندگی های فروش هاست هم مفید هستند، زیرا با استفاده از آن ها می توانید از ارائه اطلاعات شخص ثالث به مشتریان خود جلوگیری کرده و با تنظیم نام سرورها برای مطابقت با دامنه خود ، هویت برندتان را تثبیت کنید.

چگونه نام سرورهای خود را تغییر دهیم (2 روش)

اگر می خواهید نام سرورها خود را تغییر دهید، دو گزینه دارید. یا می توانید به مواردی رجوع کنید که توسط هاست تان ارائه شده است و یا نام سرورهای سفارشی و جدیدی را درست کنید. هر دو روش نسبتاً ساده هستند. با این حال، باید توجه داشته باشید ممکن است 24 ساعت طول بکشد تا تغییرات اعمال شود.

1. نام سرورها فعلی خود را تغییر دهید

اگر قصد تغییر هاست خود را دارید یا می خواهید نام دامنه خود را در شرکتی غیر از شرکت ارائه دهنده هاست خود ثبت کنید، باید نام سرورهای تان را تغییر دهید تا دامنه خود را به سمت سایت تان هدایت کنید.

باید بتوانید این کار را از طریق داشبورد اکانت هاستینگ یا ثبت دامنه خود انجام دهید. مراحل ممکن است بسته به شرکتی که با آن کار می کنید، کمی متفاوت باشد، اما دستورالعمل های کلی کاملاً مشابه است.

اولین کاری که باید انجام دهید دسترسی به نام سرورهای جدیدی است که می خواهید نام سرورهای قدیمی را به آن ها تغییر دهید. ممکن است آنها را در جاهای مختلفی پیدا کنید، از جمله:

  • اسناد هاست خود
  • یک ایمیل پس از خرید از شرکت ارائه دهنده خدمات هاست خود
  • داشبورد اکانت هاست خود

اغلب دو یا چند نام سرور لیست شده است. همه آنها را یادداشت کنید.

در مرحله بعدی ، باید به حسابی که دامنه شما در آن ثبت شده است، وارد شوید. برای آدرس مورد نظر به صفحه مدیریت دامنه بروید و به دنبال تنظیمات DNS یا نام سرور بگردید.

باید صفحه ای وجود داشته باشد که بتوانید نام سرورهای را که از شرکت ارائه دهنده خدمات هاست خود تهیه کرده اید، وارد کنید:

حتماً تغییرات خود را ذخیره کنید. بعد از 24 تا 48 ساعت ، باید بتوانید با دامنه به سایت تان دسترسی پیدا کنید.

2. نام سرور اختصاصی درست کنید

اگر در حال راه اندازی هاستینگ اختصاصی یا VPS هستید، باید به جای تغییر نام سرورهای موجود به نام سروهای پیش فرض شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ، آن ها را به صورت اختصاصی پیکربندی کنید.

ابتدا وارد حساب کاربری هاستینگ خود شوید و آدرس IP سرور خود را پیدا کنید. برای بعد آن را یادداشت کنید.

سپس حسابی را باز کنید که نام دامنه شما در آن ثبت شده است. آدرس مربوطه را انتخاب کرده و تنظیمات DNS آن را باز کنید، سپس به دنبال گزینه ای برای افزودن یا ثبت نام سرور بگردید. برخی از هاست ها این مورد را در تنظیمات نام سرورهای خصوصی قرار می دهند.

در اینجا باید آدرس IP و همچنین نام سرورهای اختصاصی ای را که می خواهید استفاده کنید، ارائه دهید. برای دامنه ای مانند www.elegantthemes.com ، این نام سرورهای اختصاصی می توانند ns1.elegantthemes.com یا ns2.elegantthemes.com باشند:

تغییرات خود را ذخیره کنید. در مرحله بعدی، باید رکوردهای DNS A ای را تنظیم کنید که برای کار با نام سرور اختصاصی شما مورد نیاز است. باز هم ، این روند بسته به شرکت ارائه دهنده خدمات هاست شما متفاوت خواهد بود، و اگر مطمئن نیستید که چطور این کار را ادامه دهید، توصیه می کنیم به مدارک شرکت مراجعه کنید یا با تیم پشتیبانی آن مشورت کنید.

اگر میزبان شما از cPanel استفاده می کند ، تنظیمات لازم را در بخش Domains > DNS Zone Editorپیدا خواهید کرد:

در اینجا تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که بر روی گزینه A Record+ کلیک کنید. بعد باید بتوانید دامنه خود یا مشتری خود را به نام سرورهای جدید ارجاع دهید.

 

ختم کلام

نام سرورها ابزاری مناسب هستند که بازدیدکنندگان شما را قادر می سازند نیازی به خاطر سپردن آدرس های IP عددی نداشته باشند و در عوض نام ها ملموس تری را به خاطر بسپارند. بسته به نیازتان ممکن است مجبور شوید نام سرورهای پیش فرض خود را با استفاده از چند مرحله ساده تغییر دهید.

در این مقاله ، ما در مورد دو روش برای تغییر نام سرورها بحث کردیم:

1.با افزودن نام سرورهای شرکت ارائه دهنده خدمات هاست خود در تنظیمات اکانت DNS خود ، نام سرورها فعلی تان را تغییر دهید.

2.یک نام سرور اختصاصی برای اکانت هاستینگ خاص خود، VPS یا نمایندگی تان تنظیم کنید.

 

 

 

 

 

 

منبع : الگانت تم

مطالب مرتبط را بررسی کنید

پرسوناها چه چیزهایی هستند؟ چطور ایجاد می شوند و در بازاریابی چگونه میتوان از انها استفاده کرد؟

پرسوناها چه چیزهایی هستند؟ چطور ایجاد می شوند و در بازاریابی چگونه میتوان از انها استفاده کرد؟

  یکی از چالش‌های ایجاد یک استراتژی بازاریابی ، پیش‌بینی واکنش مشتریان بالقوه به محتوای شما است. اگر استراتژی شما نمی‌تواند با مخاطبین هدف تان برخورد کند ، تمام زمان ، انرژی و منابع مصرفی شما به هدر می‌رود ساخت پرسونا به شما در پیشگیری از این مشکل کمک می کند. در...

7 روش برای ایجاد صدای برند منسجم

7 روش برای ایجاد صدای برند منسجم

  اگر در حال پیاده سازی یا ایجاد یک بیزینس هستید ، احتمالا ً با ایده صدای برند آشنا یید.صدای برند شما نحوه چگونگی به نظر رسیدن برند شما و احساسی ست که هنگام تعامل با مخاطبین در تمامی پلتفرم ها ایجاد می شود.در کنار طراحی بصری، صدای برند چیزی است که بیزینس شما را...

راهنمای ساده برای ایجاد استراتژی برند

راهنمای ساده برای ایجاد استراتژی برند

  بدون داشتن استراتژی برند زمان بازاریابی ،داشتن هدفی روشن مشکل است. همچنین برای مشتریان دشوار است که هم ارزش های شما را بفهمند و هم پی ببرند که بیزینس شما چه چیزی برایشان دارد. اجرای یک استراتژی برند خوب ، مسیری روشن در برابر شما قرار می دهد و مشتریانتان نیز...

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این دامنه به همراه تمامی موارد مربوطه که شامل ایمیل های یاهو و گوگل، اکانتهای شبکه های اجتماعی و … به صورت یکجا به فروش میرسد برای قیمت پیشنهادی خود فقط به این شماره 09122656373 پیغام دهید و در صورت نزدیک بودن مبلغ پیشنهادی به مبلغ اصلی با شما تماس میگیریم